Vergaderst

Rob’s Reparatiebedrijf begon ooit als kleine garage. Door zijn kwaliteit en service is het uitgegroeid tot een landelijk opererend miljoenenbedrijf. In de voorstelling ‘Vergaderst’ volg je Robs worsteling met het aansturen van de organisatie. Tot de aandeelhouder ingrijpt. Een managementgoeroe moet de organisatie voorbereiden op de toekomst. Die neemt de bezoeker mee in zijn absurdistische wereld vol kringgesprekken en andere post -it verslindende werkmanieren.

In ‘Vergaderst’ speelt aanstormend theatermaker Edgar Nijman in hoog tempo 4 werknemers van Rob’s Reparatiebedrijf. Met veel energie varieert hij de geschreven teksten met improvisaties. Zijn spel kenmerkt zich door een komische inslag. De teksten zijn geschreven door Bregje van der Steeg.

Vergaderst is een locatietheatervoorstelling van ongeveer 30 minuten die wordt gespeeld in de garage van Jan van Riet. 
Deze garage is gelegen aan de Willem de Zwijgerlaan 126 in Castricum. 

Bestel kaarten!

14 september 2019 vroeg

1e voorstelling op zaterdagmiddag om 14:00
UITVERKOCHT

15 september 2019 vroeg

1e voorstelling op zondagmiddag om 14:00
UITVERKOCHT

14 september 2019 laat

2e voorstelling op zaterdagmiddag om 16:00
UITVERKOCHT

15 september 2019 laat

2e voorstelling op zondagmiddag 16:00
UITVERKOCHT

Wat? Uitverkocht?

Ik ben werkelijk overdonderd met al uw bestellingen waardoor nu alle plaatsen zijn vergeven. Geweldig natuurlijk, maar er vissen behoorlijk wat mensen achter het net. Als u hieronder uw gegevens achterlaat, informeer ik u direct over mogelijke extra voorstellingen.