Nieuws: Edgar aangesteld als zakelijk leider van Stichting Eureka

Per 1 maart is Edgar aangesteld als zakelijk leider bij Stichting Eureka. Hij zal voor de stichting verantwoordelijk zijn voor de volledige zakelijke bedrijfsvoering.

 

Stichting Eureka

Logo-stichting-Eureka-300x219

Stichting Eureka is in het leven geroepen om het bewustzijn van haar publiek te vergroten door middel van vernieuwende multidisciplinaire theatervoorstellingen en filmproducties die sterk inspelen opde belevingswereld van de kijker. De thematiek van de producties die worden geproduceerd gaat over ‘bewustzijn’ en het bekrachtigen van wie mensen in essentie zijn. De vorm die stichting Eureka hiervoor kiest voor haar producties is audiovisueel, visuele kunst die geïntegreerd is met de inhoud van de voorstelling en speciaal gecomponeerde muziek. De theaterproducties die worden geproduceerd door stichting Eureka zoeken vernieuwende speelplekken op zoals clubs en de uitgaanssetting om theater daarmee naar de mensen toe te brengen. Stichting Eureka is in 2014 opgericht door Valentine Berning, tevens artistiek leider van de stichting. Zij werkt in wisselende samenstelling samen met een groep kunstenaars uit verschillende disciplines.

 

Get Connected

Get Connected - LOGO

De eerste voorstelling waar stichting Eureka zich op richt is de voorstelling Get Connected. Dit is een vernieuwende voorstelling met visuele kunst en housemuziek die theater en uitgaan met elkaar verbindt. Deze voorstelling gaat over het personage ‘Valentine Berning’, die nu echt de beste theatervoorstelling ooit gaat geven. Een combinatie van theater en uitgaan, een cabareteske circusact tot en met een gek liedje, podiumbeest Valentine doet er alles aan om het publiek te vermaken en iedereen het naar de zin te maken. Ze schuwt het contact met het publiek niet, voor je het weet, staat ze naast je en stelt ze je een confronterende, maar komische vraag. Is alleen het heersende ideaal ‘fake it till you make it’ wel het recept voor een geweldige voorstelling en een gelukkig leven? Lukt het haar om aan alle hoogstaande verwachtingen te voldoen en een fantastische voorstelling neer te zetten?

Get Connected zal begin april te zien zijn in de Sugar Factory.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *